Terreinbeheer-aannemersbedrijf-Geldermalsen1

Project

Terreinbeheer aannemersbedrijf

Klant
Zakelijk
Locatie
Geldermalsen

Terreinbeheer: het hele jaar door

Terreinonderhoud is een dienst die wij gedurende het hele jaar door verlenen. De werkzaamheden per seizoen zijn over het algemeen als volgt.

Voorjaar
In het voorjaar snoeien we de beplanting en houden we het terrein mos- en aanslagvrij. Daarnaast verwijderen we ook het eerste onkruid. Hiermee behoudt u terrein een verzorgde uitstraling gedurende de lentemaanden.

Zomer
In de zomermaanden houden we de bestrating, borders en gazons vrij van onkruid. Indien het nodig is, snoeien wij de bomen en planten. Daarnaast maaien wij ook het gazon voor u.

Najaar
In de herfst gaan de bladeren weer vallen. Daarom zorgen we er tijdens deze maanden voor dat uw terrein bladvrij blijft. Het gazon, de borders en beplanting ondergaan een grote onderhoudsbeurt. Zo zijn ze klaar voor de winter. Dorre planten en onkruid verwijderen behoren ook tot werkzaamheden die wij in het najaar uitvoeren.

Winter
Wanneer er vorst is, gaan wij aan de slag met gladheidsbestrijding. Zo blijft uw terrein altijd bereikbaar op een veilige manier. Daarnaast snoeien we de beplanting en worden bollen geplant en kale plekken ingezaaid. In de lente zal alles dan weer mooi opbloeien, waarmee de sierlijkheid terugkeert.

Vanzelfsprekend passen we de werkzaamheden aan uw wensen en terrein aan. Zo heeft u geen omkijken meer en het gehele jaar een representatief terrein.

Terreinbeheer-aannemersbedrijf-Geldermalsen5

Uw groenspecialist

Interesse in terreinbeheer door Hoveniersbedrijf Hol? Of andere hovenierswerkzaamheden?

Neem onderstaand gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag met uw tuin of terrein in Leerdam, of de omgeving zoals Geldermalsen etc. Hoveniersbedrijf Hol ontzorgt u volledig. Gedurende het hele jaar staan wij voor u klaar.

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95