Beheer terrein - RPS

Project

Terreinonderhoud

Klant
RPS
Locatie
Leerdam

Onderdelen terreinonderhoud

Benieuwd wat terreinonderhoud bij ons inhoudt. Over het algemeen ziet dat er als volgt uit per seizoen.

Voorjaar
In het voorjaar snoeien we de beplanting en houden we het terrein mos- en aanslagvrij. Daarnaast verwijderen we ook het eerste onkruid. Zo blijft uw terrein verzorgd in de lentemaanden.

Zomer
In de zomermaanden houden we de bestrating, borders en gazons vrij van onkruid. Waar nodig snoeien we de planten en de bomen. Ook maaien we het gazon voor u.

Najaar
In de herfst gaan de bladeren weer vallen. Daarom zorgen we er tijdens deze maanden voor dat uw terrein bladvrij blijft. Het gazon, de borders en beplanting ondergaan een grote onderhoudsbeurt. Zo zijn ze klaar voor de winter. Ook verwijderen we dorre planten en het onkruid.

Winter
Bij vorst gaan we aan de slag met gladheidsbestrijding. Zo blijft uw terrein altijd veilig bereikbaar. Daarnaast snoeien we de beplanting en worden bollen geplant en kale plekken ingezaaid. Zo kan alles tijdens de lente weer mooi opbloeien.

We passen de werkzaamheden aan uw wensen en terrein aan. Zo heeft u geen omkijken meer en het gehele jaar een representatief terrein.

Uw specialist in groen

Interesse in terreinonderhoud door Hoveniersbedrijf Hol? Of andere hovenierswerkzaamheden?

Neem onderstaand gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag met uw tuin of terrein in Leerdam. Hoveniersbedrijf Hol zorgt het gehele jaar voor een verzorgde uitstraling zonder omkijken.

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95