Project De Waal Autogroep

Project

Terreinonderhoud

Klant
De Waal Autogroep
Locatie
Culemborg

Uw bedrijfsterrein

Omdat het terrein rondom uw bedrijf of organisatie intensief wordt gebruikt is het handig als deze praktisch wordt ingericht. Daarnaast is dit terrein hét visitekaartje van uw bedrijf. U wilt natuurlijk dat dit terrein een goede eerste indruk geeft.

Het maakt niet uit of het gaat om een groot terrein of alleen een paar parkeerplaatsen en plantenbakken. Onze hoveniers weten er raad mee. Wij zorgen ervoor dat uw parkeervakken onkruidvrij blijven, de beplanting mooi groen is en het gazon strak blijft. Daarnaast houden wij ons bezig met het straatwerk op uw bedrijfsterrein. Uw straatwerk is namelijk ook erg bepalend voor het aanzicht.

Project De Waal Autogroep

Aanleg Bedrijfsterrein

Overweegt u uw bedrijfsterrein opnieuw in te richten? Ook daar kan Hoveniersbedrijf Hol u mee helpen. Een bedrijfsterrein is veelzijdig. Het kan gebruikt worden als plek om te brainstormen, als parkeerplaats of voor het inladen van verkochte producten. Wat het doel van uw bedrijfsterrein ook is, het is belangrijk dat het terrein er verzorgd en netjes uitziet.

Hoe kunnen wij daarbij helpen? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van het volgende:

  • Parkeervakken, fietsenstallingen en borders
  • Bomen, grasvelden en beplanting (bedrijfstuin)
  • Vlonders, waterpartijen en vijvers
  • Paadjes, pleinen en bestrating
  • Schuttingen, bankjes en verlichting

Ook na het aanleggen, helpen wij u verder met het onderhoud en groenonderhoud. Voor al uw wensen kunt u bij Hoveniersbedrijf Hol terecht!

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95