Project

Tuinrenovatie Neerijnen

Klant
Particulier
Locatie
Neerijnen

Uitgevoerde werkzaamheden

Van het aanleggen van straatwerk tot het inzaaien van het gazon, graag delen wij met u een gedetailleerd overzicht van onze werkzaamheden die hebben bijgedragen aan de transformatie van deze privétuin.

Aanleg van straatwerk en terras

We hebben de buitenruimte nieuw leven ingeblazen door hoogwaardig straatwerk en een prachtig terras aan te leggen. Dit biedt de bewoners een stijlvolle en comfortabele plek om te ontspannen en te genieten van hun buitenomgeving.

Grindpad langs het huis realiseren

Om de toegankelijkheid te verbeteren en de esthetiek te verhogen, hebben we een sfeervol grindpad langs het huis aangelegd. Dit pad voegt niet alleen karakter toe, maar maakt ook het bewegen door de tuin gemakkelijk en aangenaam.

Grondwerk professioneel aangepakt

Een gezonde tuin begint met goed grondwerk. We hebben het grondwerk professioneel aangepakt om een optimale bodemstructuur te creëren, waardoor planten gedijen en water efficiënt wordt afgevoerd.

Beregeningssysteem aangelegd

Voor een moeiteloze tuinverzorging hebben we een geavanceerd beregeningssysteem geïnstalleerd. Hiermee wordt elke hoek van de tuin voorzien van de juiste hoeveelheid water, waardoor planten gedijen en het gazon mooi groen blijft.

Inzaaien van het gazon

Een groen gazon vormt het hart van een prachtige tuin. We hebben met precisie en vakmanschap het gazon ingezaaid, waardoor de tuin het hele jaar door een mooi aanzicht heeft.

Beplanting met zorg aangeplant

De keuze en plaatsing van planten zijn cruciaal voor een uitgebalanceerd tuinontwerp. We hebben met zorg een gevarieerde beplanting geselecteerd en aangeplant, waardoor de tuin gedurende alle seizoenen kleurrijk en levendig is.

Klanttevredenheid en toekomstige samenwerking

De eigenaren van deze particuliere tuin zijn nu trots op hun vernieuwde buitenruimte, en het is ons een genoegen geweest om deze transformatie mogelijk te maken. Bovendien hebben we het voorrecht om regelmatig ook de groenwerkzaamheden van het bedrijfspand te mogen verzorgen.

Als erkende groenexperts staan we klaar om ook voor uw tuinwensen te zorgen, waaronder uiteraard de diensten tuinberegening aanleggen en groenonderhoud.

Heeft u plannen voor uw eigen tuin? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies en een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om samen met u de buitenruimte van uw dromen te realiseren!

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95