Project

Realisatie sedumtegels op daken

Klant
Zakelijk
Locatie
Eindhoven

Voordelen Sedumtegels

In ons voortdurende streven naar innovatieve en duurzame tuinoplossingen hebben wij met enthousiasme Sedumtegels toegepast in het nieuwbouwproject te Eindhoven.

Ontdek met ons de positieve impact van Sedumtegels op het vasthouden van regenwater, koeling van de berging en het creëren van een groen aanzicht.

Vasthouden van regenwater

De groene daken fungeren als natuurlijke reservoirs, waardoor regenwater wordt vastgehouden en de waterhuishouding wordt verbeterd.

Koeling voor de berging

Sedumplanten dragen bij aan de isolatie, wat resulteert in een natuurlijke koeling van de bergingen, waardoor het binnenklimaat aangenamer wordt.

Groen aanzicht

Het gebruik van Sedumtegels draagt niet alleen bij aan de biodiversiteit, maar zorgt ook voor een groen aanzicht dat de omgeving verrijkt.

Uw groenspecialist: het hele jaar door!

Dit project werd uitgevoerd in opdracht van Palentis en we zijn verheugd om aan hun groene visie te hebben bijgedragen. Naast het plaatsen van Sedumtegels op daken, bent u ook voor vele andere groendiensten bij ons aan het juiste adres.

Van groenonderhoud tot tuinberegening aanleggen, onze experts staan voor u klaar. Via onderstaande button kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95