Hoveniersbedrijf Hol:

al 30 jaar specialist in groen

Onze familie is in 1991 gestart met het hoveniersbedrijf. Door de jaren heen zijn we steeds verder gegroeid tot waar we nu staan. Nog altijd een écht familiebedrijf, maar nu ook met vele nieuwe medewerkers in dienst!

Specialisaties

Van ons team

Wij zijn gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Wij werken hier met al onze medewerkers en het hele gezin aan groen. Als hoveniers en kwekers. Onze liefde voor tuinen delen we graag met onze klanten.

Hoveniersbedrijf Hol is een echte groenspecialist. Zo ontwerpen we (bedrijfs)tuinen op maat. We denken na over praktisch gebruik en creëren een rustpunt met groen. Ook zorgen we dat de tuin onderhoudsvriendelijk is.

Naast het ontwerp van de tuin, verzorgen we ook de aanleg en het onderhoud ervan. We bieden zowel groenonderhoud voor (bedrijfs)tuinen als terreinbeheer voor bedrijven.

We houden uw tuin of bedrijfsterrein mooi en netjes in ieder seizoen van het jaar. Daarvoor stellen we in goed overleg met u een jaarlijks onderhoudsplan op. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin.

Tot slot doen we ook groenonderhoud in de openbare ruimte. Denk daarbij aan gemeentelijke taken als berm- en boomonderhoud en gladheidsbestrijding.

Wij zijn uw hovenier in de regio Geldermalsen, Meteren, Gorinchem, Nieuwegein, Tiel, Leerdam en Culemborg.