Veilige en begaanbare wegen

Gladheidsbestrijding

Vaak denken we pas aan gladheidsbestrijding als het zo ver is. In de winterse maanden met slechte weervoorspellingen en een grote kans op sneeuwval. Echter is het in dit geval vaak al te laat en kunt u beter het gehele jaar goed voorbereid zijn, of het nu wel of niet gaat sneeuwen.

Hoe bestrijden we gladheid

Gladheid kan voor gevaarlijke situaties zorgen en kent drie varianten:

  • Gladheid door het bevriezen van een natte weg.
  • Gladheid door neerslag als sneeuw en ijzel.
  • Condensatiegladheid bij wegen met een lage temperatuur.

De bestrijding van deze drie varianten is echter altijd hetzelfde. Namelijk door sneeuwschuiven en het strooien van zout. Bij Hoveniersbedrijf Hol hebben we hier al jarenlang ervaring in en weten we hoe we van een gevaarlijke situatie een veilige situatie kunnen maken.  Dit gebeurt niet enkel op de wegen met gladheidsbestrijding machines, maar begint al achter de schermen.

Hier staat een geolied team klaar met coördinatoren, planners en andere medewerkers die de processen in goede banen leiden en zo de kwaliteit en effectiviteit van onze gladheidsbestrijding waarborgen.

Voor wie bestrijden we gladheid

Onze gladheidsbestrijding zetten we in voor gemeentes in de omgeving van Culemborg, Geldermalsen, Gorinchem, Nieuwegein, Leerdam en Tiel.

Verder zijn we ook in te zetten bij grotere (transport)bedrijven, ziekenhuizen, winkelencentra en sportverenigingen.

gladheidsbestrijding - tekst

Hoveniersbedrijf Hol: al 30 jaar uw specialist

Het familiebedrijf Hol is al dertig jaar een begrip in de regio. Wij zijn gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Wij werken aan groen en helpen u in de winterse maanden graag bij het veilig en begaanbaar houden van uw terrein en/of wegen. Wij staan in onze samenwerking bekend om onze nuchtere houding en ons eerlijke advies.

We beschikken over alle kleine en grotere machines die het mogelijk maken om gladheid te bestrijden. Deze zijn ook alle in eigen beheer waardoor we niet afhankelijk zijn van andere partijen. Zo werkt u altijd met dezelfde, vertrouwde personen en hoeven we geen rekening te houden met de planning van andere partijen.

Kennismaken?

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95