Ondersteuning bij

Bermonderhoud

Langs alle wegen liggen bermen en deze hebben regelmatig bermonderhoud nodig. Hoveniersbedrijf Hol heeft al jarenlang ervaring in het onderhouden van bermen voor gemeentes.

Wat valt er onder bermonderhoud

Een berm heeft regelmatig onderhoud nodig door de vele omstandigheden waar hij aan blootgesteld wordt. Zo groeien planten steeds uitbundiger, rijden voertuigen met regelmaat door de berm en heeft het weer invloed door bijvoorbeeld hevige regenval.

Tijdens het onderhoud maaien we de berm en zorgen we dat alle bestuurders goed zicht hebben in het verkeer. Bij de bredere bermen snoeien we niet alles weg, maar enkel de nodige meters om verkeer een veilige uitwijkmogelijkheid te bieden. De overige ruimte snoeien we waar nodig bij, maar behouden we zodat de biodiversiteit niet verloren gaat.

Naast het maaien van de berm gaan we ook na of de berm nog verlaagd of aangevuld moet worden. Door weersinvloeden en het veelvoudig uitwijken kan de berm te ver zaken. In dit geval vullen we hem bij om de verkeersveiligheid te waarborgen. Mocht de berm juist te hoog worden, dan verlagen we deze zodat het water goed kan blijven weglopen.

Voor wie voeren we bermonderhoud uit

Bermonderhoud zetten we in voor gemeentes in de omgeving van Culemborg, Geldermalsen, Den Bosch, Nieuwegein en Tiel

Bermonderhoud - Tekst

Hoveniersbedrijf Hol: al 30 jaar specialist in groen

Het familiebedrijf Hol is al dertig jaar een begrip in de regio. Wij zijn gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Wij werken hier met al onze medewerkers en het hele gezin aan groen en helpen u graag bij het veilig en begaanbaar houden van uw terrein en/of wegen. Wij staan in onze samenwerking bekend om onze nuchtere houding en ons eerlijke advies.

We beschikken over alle kleine en grotere machines die het mogelijk maken om openbaar groenonderhoud uit te voeren. Deze zijn ook alle in eigen beheer waardoor we niet afhankelijk zijn van andere partijen. Zo werkt u altijd met dezelfde, vertrouwde personen en hoeven we geen rekening te houden met de planning van andere partijen.

Kennismaken?

Wij komen graag bij u langs om de wensen te bespreken en u te voorzien van advies.