Hoveniersbedrijf Tiel - Header

Hol:

Hét hoveniersbedrijf in Tiel

Bent u opzoek naar een hoveniersbedrijf in Tiel? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Hol aan het juiste adres. Of het nu gaat om het aanleggen of onderhouden van uw tuin of terrein. Wij hebben een passende oplossing!

Laat een bedrijfstuin aanleggen

Het terrein rondom uw bedrijfspand is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze uw pand benaderen . En we weten hoe belangrijk een eerste indruk is. Scoor meteen punten met een prachtige bedrijfstuin voor bezoekers en creëer dé plek voor werknemers om even te ontspannen.

Bij het aanleggen van uw bedrijfstuin in Tiel houden we rekening met groen voor ontspanning, strakke borders en gazons als visitekaartje en functionele fiets- en parkeerplekken.

Twijfelt u of uw terrein wellicht te groot of klein is? Geen probleem, onze hoveniers weten met elk formaat raad. Of u nu droomt van een terrein met waterpartij, een gezellige picknickplek of voldoende parkeerplekken voor iedereen. 

En het onderhoud? Dan kunnen wij voor u uit handen nemen!

Hoveniersbedrijf Hol creëert écht onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Zo kunt u deze gemakkelijk zelf onderhouden. Heeft u toch onvoldoende tijd, dan kunnen wij ook het onderhoud voor u doen.

Laat ons uw multifunctionele bedrijfstuin aanleggen en ontwerpen. Wij zijn uw complete hoveniersbedrijf in Tiel.

Hoveniersbedrijf Tiel - Tekst

Uw (bedrijfs)tuin onderhouden

Hoe je het ook went of keert, iedere tuin heeft onderhoud nodig. Denk aan onkruid verwijderen, bladeren opruimen, groene aanslag verwijderen of gladheidsbestrijding.

Dit onderhoud besteedt u wellicht liever uit. Zeker als bedrijf of instelling met een groot terrein. Onze hoveniers nemen dit onderhoud graag voor u uit handen.

In overleg met u stellen we een jaarlijks onderhoudsplan op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens voeren wij dit plan uit volgens afspraak.

Wij houden uw (bedrijfs)tuin netjes en verzorgd. Ieder seizoen van het jaar.

Laat het terrein van uw bedrijf, woningcomplex of instelling beheren

Een bedrijf, woningcomplex of instelling hebben alle een terrein. Dit terrein wordt gebruikt om elkaar te ontmoeten, een vervoersmiddel te parkeren of wellicht als plek om te ontspannen. 

Uw terrein dient eigenlijk van alle markten thuis zijn en daarbij goed onderhouden worden. Heeft u hier geen tijd voor? Onze hoveniers kunnen het terreinbeheer dan van u overnemen.

In overleg met u maken we een jaarlijks onderhoudsplan. Wij houden rekening met uw wensen, eisen en de noodzakelijke seizoensgebonden werkzaamheden. Het plan wordt volgens budget en planning uitgevoerd.

Wij zijn specialist in terreinbeheer en mogen al vele terreinen in Geldermalsen en omgeving beheren.

Hoveniersbedrijf Tiel - Project

Hoveniersbedrijf Tiel: Openbaar groenonderhoud

Voor diverse gemeenten in de regio Tiel voeren wij het openbaar groenonderhoud uit.

Kan de plantsoendienst het werk even niet aan? Dan verzorgen wij graag het onderhoud van bermen en bomen binnen de gemeente. We hebben hiervoor alle kennis, machines en voertuigen in huis.

Daarnaast staan wij in de winter ook paraat om gladheid te bestrijden met onze strooiers. Zo kunnen wij u ieder seizoen van dienst zijn. 

Kan uw plantsoendienst in de omgeving Tiel ook ondersteuning gebruiken? Hoveniersbedrijf Hol helpt u graag!

Kennismaken?

Graag komen we bij u langs voor een adviesgesprek. Hol is uw hoveniersbedrijf in Tiel.