Hoveniersbedrijf Nieuwegein - Header

Hol:

Hoveniersbedrijf Nieuwegein

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in regio Nieuwegein? Een bedrijf dat u vertrouwt en dat zijn afspraken nakomt? Dan bent u bij het familiebedrijf Hol aan het juiste adres!

Bekijk op onze website welke diensten wij aanbieden.

De aanleg van een nieuwe bedrijfstuin

Wanneer u kiest voor een bedrijfstuin:

  • Gaan uw medewerkers meer bewegen. Dit is goed voor de vitaliteit én concentratie van uw medewerkers.
  • Worden korte besprekingen niet meer uitgesteld. De drempel is een stuk lager voor medewerkers om een collega mee naar buiten te vragen om kort iets te bespreken.
  • Geeft u uzelf en uw medewerkers wat verdiende ontspanning. U luncht zelf in de zomer toch ook liever in de frisse buitenlucht dan in een binnenruimte?
  • Kiest u voor de gemakkelijkste en natuurlijkste oplossing voor wateroverlast rondom uw bedrijfspand.
  • Gaat u voor de goedkopere oplossing. Het aanleggen van een gazon is namelijk goedkoper dan verharding op uw zakelijke terrein.

Onze hoveniers helpen u graag met de optimale indeling en een fraai ontwerp. Met een prachtige bedrijfstuin geeft u namelijk ook een mooi visitekaartje af aan bezoekers en voorbijgangers.

Bij het ontwerp en de aanleg van uw tuin is het wel belangrijk dat het niet te veel onderhoud vraagt. Wij begrijpen dat u zich wilt focussen op hetgeen waar uw kracht ligt. Dat doen wij namelijk ook het liefst!

Wij zetten uw wensen om in een droomtuin. We zijn uw hoveniersbedrijf in Nieuwegein.

Hoveniersbedrijf Nieuwegein - Tekst

Het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin

Het spreekt voor zich dat het onderhoud van uw bedrijfstuin ervoor zorgt dat de eerder benoemde voordelen blijven staan. Wij ontzorgen u graag in het onderhoud van uw bedrijfstuin.

Hoewel wij rekening houden met het beperken van het onderhoud in de ontwerpfase, heeft iedere tuin verzorging nodig. Het is tenslotte levend en dat wil u natuurlijk zo houden.

U geeft dus het gehele onderhoud uit handen. Wij maken samen met u duidelijke afspraken over wanneer wij langskomen en wat er dient te gebeuren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Onze hoveniers hebben de juiste kennis om een heldere planning en duidelijke afspraken te maken. Wij bieden dé kant-en-klare oplossing voor uw bedrijfstuin.

Door ons groenonderhoud ziet uw bedrijfstuin er altijd op en top uit. Wij zorgen ervoor dat uw visitekaartje fraai blijft.

Terreinbeheer in regio Nieuwegein

Onze medewerkers beheren ook het terrein rondom woningcomplexen, instellingen en/of bedrijven. Vaak worden deze terreinen gebruikt voor diverse doeleinden. Onze hoveniers weten hoe ze uw terrein mooi en praktisch indelen en beheren.

Het terrein rondom panden geeft altijd een indruk af aan voorbijgangers en bezoekers. Dit is een eenvoudige manier om een goede eerste impressie af te geven.

Voor goed onderhoud is een doordachte planning nodig. Door meer dan 30 jaar ervaring weten wij hoe wij deze maken. Uiteraard maken we de planning in overleg met u, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Hoveniersbedrijf Nieuwegein - Project

Hoveniersbedrijf Nieuwegein: Het onderhoud van openbaar groen

Omdat onze medewerkers allemaal enorm van de natuur houden en over groene vingers bezitten, zijn wij er ook voor het onderhoud van openbaar groen. Ook op dit gebied hebben wij ervaring en helpen we u graag.

Bermen, bomen, groenbakken, parken, plantsoenen en openbare groenstroken. Wij nemen alles uit handen en onderhouden elk onderdeel. Ook bezitten wij over de juiste werktuigen en machines om waterpartijen zoals vijvers en sloten te verzorgen. Geheel ontzorgen, is dus écht geheel ontzorgen bij Hoveniersbedrijf Hol.

Nu heeft groen in de koudere wintermaanden minder onderhoud nodig. In deze maanden speelt ijzel en gladheid een belangrijke rol. Wij verzorgen ook de gladheidsbestrijding met onze strooiers en sneeuwschuivers.

Graag wensen en/of mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag langs voor een adviesgesprek. Wij zijn uw hoveniersbedrijf in Nieuwegein.