Hoveniersbedrijf Geldermalsen - Header

Hol:

Uw hoveniersbedrijf in Geldermalsen

Op zoek naar een hovenier in Geldermalsen? Voor het aanleggen of onderhouden van uw terrein of bedrijfstuin?

Een bedrijfstuin laten aanleggen

Het terrein rondom uw bedrijfspand wordt gebruikt om te parkeren en voor laden en lossen. Daarnaast is het ook het eerste wat uw bezoekers zien van uw pand, én de plek voor medewerkers om even te ontspannen.

Bij het aanleggen van uw bedrijfstuin in Geldermalsen houden wij hier allemaal rekening mee. Groen voor ontspanning, strakke borders en gazons als visitekaartje en functionele parkeerplekken.

Of uw terrein nu klein of groot is: onze hoveniers weten er raad mee. Van plantenbak tot waterpartij en van picknickplek tot fietsenstalling. Uw bedrijfstuin wordt hoe dan ook een plaatje.

Maakt u zich zorgen over het onderhoud?

Niet nodig! Hoveniersbedrijf Hol in Geldermalsen creëert écht onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Uw terrein blijft er zonder veel onderhoud mooi uitzien in alle seizoenen.

Uw (bedrijfs)tuin laten onderhouden

Iedere tuin vraagt om onderhoud. Denk aan onkruid verwijderen, bladeren opruimen, groene aanslag verwijderen of gladheidsbestrijding.

Dat onderhoud besteedt u liever uit.

Zeker als bedrijf of instelling of als u een grote tuin heeft. Onze hoveniers nemen dit onderhoud graag uit handen.

In overleg met u stellen we een jaarlijks onderhoudsplan op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens voeren wij dit plan uit volgens afspraak.

Wij houden uw (bedrijfs)tuin netjes en verzorgd. In ieder seizoen van het jaar.

Hoveniersbedrijf Geldermalsen - Tekst

Het terrein van uw bedrijf, woningcomplex of instelling laten beheren

Rondom uw bedrijf, woningcomplex of instelling heeft u een terrein. Dit wordt gebruikt om te parkeren, elkaar te ontmoeten, even te ontspannen of…..

Uw terrein moet eigenlijk van alle markten thuis zijn. Een plek waar mensen graag komen en die een visitekaartje achterlaat bij bezoekers. Ook een plek die praktisch is en waar mensen makkelijk kunnen parkeren of hun fiets kunnen stallen.

Goed onderhoud is daarbij onmisbaar.

Waarschijnlijk heeft u daar de tijd niet voor. Onze hoveniers kunnen het terreinbeheer dan van u overnemen.

In overleg met u maken we een jaarlijks onderhoudsplan. Wij houden rekening met uw wensen, eisen en de noodzakelijke seizoensgebonden werkzaamheden. Vervolgens voeren wij het plan uit volgens budget en planning.

Openbaar groenonderhoud voor de gemeente

Voor diverse gemeenten in de regio Geldermalsen voeren wij het openbaar groenonderhoud uit.

Kan de plantsoendienst het werk even niet aan? Dan verzorgen wij  het onderhoud van bomen en bermen binnen de gemeente. We hebben hiervoor alle kennis, machines en voertuigen in huis.

Daarnaast staan wij met onze strooiers en sneeuwschuivers paraat om gladheid te bestrijden in de winter. 

Hoveniersbedrijf Geldermalsen - Project

Hoveniersbedrijf in Geldermalsen: Al 30 jaar specialist in groen

Het familiebedrijf Hol is al dertig jaar een begrip in de regio. Wij zijn gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Wij werken hier met al onze medewerkers en het hele gezin aan groen. Wij ontwerpen (bedrijfs)terreinen en tuinen, leggen deze aan en onderhouden ze. Wij staan bekend om onze onderhoudsvriendelijke terreinen, nuchtere houding en eerlijke adviezen.

We hebben alle kleine en grotere machines in eigen beheer. U heeft dus alleen met onze mensen en onze planning te maken. Wij zijn uw hoveniersbedrijf in Geldermalsen.

Kennismaken?

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.