Hoveniersbedrijf Den Bosch: Aanleg bedrijfstuin

Zorg ervoor dat bezoekers een positieve eerste indruk krijgen van uw bedrijfspand! Hoveniersbedrijf Hol weet exact hoe u de ruimte om uw pand het beste indeelt. Hierdoor zal de ruimte een prachtige uitstraling hebben en ook nog eens nuttig worden gebruikt.

Een mooie en sfeervolle bedrijfstuin heeft niet alleen een positief effect op bezoekers. Ook uw medewerkers kunnen in de bedrijfstuin even lekker ontspannen. Zo weet u dat, met ons als partner, rekening wordt gehouden met alle aspecten. De uitstraling, functionaliteit én ontspanning.

Al onze medewerkers hebben kennis van het vak. Door goede samenwerking zorgen we ervoor dat elke tuin, van klein tot groot, een prachtig resultaat oplevert. Wij nemen alle wensen van de klant mee en ontzorgen hen helemaal. Van ontwerp tot oplevering.

Omdat de door ons ontworpen bedrijfstuinen onderhoudsarm zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over het urenlang in de tuin werken. Op deze manier zal u tuin er het hele jaar door mooi bij liggen.

Het groenonderhoud van uw (bedrijfs)tuin

Iedere tuin, van klein tot groot, vraagt om onderhoud. Zou u dit graag uit handen willen geven? Onze hoveniers doen dit graag.

Zeker bij een bedrijfstuin, wij begrijpen dat u als bedrijf wilt doen waar u goed in bent. Daarom doen wij dit ook graag voor u. Wij ontzorgen u geheel.

Samen met u komen we tot een onderhoudsplan. Dit plan wordt uitgevoerd volgens afspraak. Wij snappen namelijk dat het fijn is om niet voor verrassingen komen te staan!

Onze medewerkers zorgen er met goed groenonderhoud voor dat uw tuin er altijd netjes uitziet. Voor een hoveniersbedrijf in Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoveniersbedrijf Den Bosch - Tekst

Het beheren van uw bedrijven- of woningcomplex- of instellingenterrein

Naast de tuin, levert het gehele terrein rondom uw pand een visitekaartje af aan bezoekers. Het is fijn wanneer het een mooie en prettige uitstraling heeft. Maar niet alleen dat. Wij snappen dat het terrein ook verschillende functies heeft en dat deze duidelijk dienen te zijn voor bezoekers.

Om deze wensen allemaal te realiseren, dient het terrein goed onderhouden te worden. Hoveniersbedrijf Hol begrijpt dat dit ontzettend veel werk kan zijn en dat u het uit handen wil geven.

Hiervoor maken we samen met u een onderhoudsplan. Hierin maken we duidelijke afspraken. Wij zorgen ervoor dat deze afspraken realistisch zijn en dat deze zoals besproken worden uitgevoerd.

Wij hebben al verschillende terreinen beheert. Wij ontzorgen u ook graag.

Het onderhouden van openbaar groen in regio Den Bosch

Naast het onderhouden van (bedrijfs)tuinen en terreinen ontzorgen wij ook graag gemeenten. Zo zorgen wij voor bermonderhoud, gladheidsbestrijding en boomonderhoud.

De plantsoendienst kan het even niet meer aan? Geen paniek, wij hebben alle kennis, machines en andere materialen in huis om u te ontzorgen. Het groen in de gemeente zal mooi en goed onderhouden worden.

Ook bij sneeuwval of ijzel helpen wij de wegen graag begaanbaar te houden in gemeenten rondom Den Bosch. Hoveniersbedrijf Hol beschikt over strooiers en sneeuwschuivers om de gemeente geheel winterproof te maken.

Wij onderhouden het openbare groen graag voor de gemeenten rondom Den Bosch! Daarnaast zijn wij ook actief in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Nieuwegein.

Mogelijkheden bespreken?

Bel ons gerust om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zijn uw betrouwbare hoveniersbedrijf in Den Bosch.