Hoveniersbedrijf Culemborg - Header

Hol:

Hoveniersbedrijf in regio Culemborg

Aan het rondkijken voor een hoveniersbedrijf in Culemborg dat u kunt vertrouwen en zijn afspraken nakomt? Dan zijn wij hét familiebedrijf dat u zoekt.

Bekijk welke diensten wij aanbieden.

Hoveniersbedrijf in Culemborg: Bedrijfstuin aanleg

Uw medewerkers meer ontspanning bieden? Een bedrijfstuin aanleggen is dan een ideale oplossing! Het zorgt voor meer creativiteit en minder stress.

Onze hoveniers hebben de kennis in huis om een fraaie bedrijfstuin aan te leggen.

De aanleg van een mooie bedrijfstuin geeft niet alleen voordelen voor uw medewerkers. Ook de uitstraling van uw pand wordt veel fraaier met een bedrijfstuin. U geeft al een visitekaartje weg aan bezoekers voor ze binnen zijn geweest.

Ook voor voorbijgangers zal uw hele bedrijfspand meer opvallen. En u weet natuurlijk nooit of hier misschien potentiële klanten tussen zitten!

Wij begrijpen dat het fijn is dat uw bedrijfstuin niet te veel onderhoud vraagt. Wij houden hier rekening mee door een onderhoudsarme tuin aan te leggen.

Het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin?

Na de aanleg van uw (bedrijfs)tuin dient deze onderhouden te worden. Wilt of heeft u een grote tuin? Dan snappen wij dat u niet de tijd heeft om deze te onderhouden.

Wij stellen een helder plan op en maken een duidelijke planning voor het onderhoud van uw tuin. Dit doen wij uiteraard in overleg met u. Wij zorgen ervoor dat het onkruid en bladeren verwijderd worden. En dat uw tuin er het hele jaar fraai uitziet. Het plan dat we samen maken, voeren wij naar afspraak uit.

Naast Culemborg zijn wij ook actief in regio Den bosch, Geldermalsen, Tiel en Nieuwegein.

Hoveniersbedrijf Culemborg - Tekst

Het beheer van het terrein van uw woningcomplex, instelling of bedrijf

Terreinen rondom woningcomplexen, instellingen of bedrijven worden gebruikt voor diverse doeleinden. Hoveniersbedrijf Hol helpt u graag in Culemborg dit terrein zo praktisch en fraai mogelijk in te delen en te beheren. Naast de tuin geeft dit namelijk ook een visitekaartje af aan bezoekers en voorbijgangers.

Ook in het beheer van verschillende soorten terreinen hebben wij onze kracht liggen. Goed onderhoud is het sleutelwoord. Voor goed onderhoud is een doordachte planning nodig. Onze hoveniers hebben de kennis en ervaring om deze op te zetten en natuurlijk ook uit te voeren volgens afspraak.

Wij ontzorgen u geheel met het beheer van uw terrein(en)!

Het onderhoud van openbaar groen in regio Culemborg

Ook voor het onderhoud van openbaar groen bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het goede adres. Voor verschillende gemeente voeren wij de verzorging van het groen uit.

Hierbij pakken onze hoveniers niet alleen de plantsoenen en openbare groenstroken aan. Het gaat veel verder dan dat. Wij zorgen voor de bermen, bomen, groenbakken en parken. Zelfs vijvers, sloten en waterpartijen worden door onze hoveniers onderhouden.

Wanneer het groen in de winter minder onderhoud nodig heeft zorgen wij ervoor dat de wegen goed begaanbaar blijven. Ook voor gladheidbestrijding kunt u bij ons terecht. Met onze strooiers en sneeuwschuivers zorgen wij ervoor dat bewoners zo min mogelijk overlast van ijzel en sneeuw ervaren.

Vragen of wensen?

U kunt ons gerust bellen voor vragen of om alle mogelijkheden te bespreken. Ons familiebedrijf gaat geen uitdaging uit de weg! Wij zijn uw hoveniersbedrijf in Culemborg.