Hoveniersbedrijf Tiel - Header

Hol:

Hoveniersbedrijf Tiel

Als u op zoek bent naar een hoveniersbedrijf in Tiel, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin of het onderhouden van uw terrein. Wij hebben een passende oplossing!

Bedrijfstuin aanleggen door Hoveniersbedrijf Tiel

Het terrein rondom uw bedrijfspand is het eerste wat bezoekers zien. En we weten hoe belangrijk een eerste indruk is. Scoor meteen punten met een prachtige bedrijfstuin en creëer een plek voor uw werknemers om even te ontspannen.

Bij het aanleggen van uw bedrijfstuin houden we rekening met:

  • Groen voor ontspanning;
  • Strakke borders en gazons;
  • Functionele fiets- en parkeerplekken.

Twijfelt u of uw terrein wellicht te groot of te klein is? Geen probleem! Onze hoveniers weten met elk formaat raad. Of u nu droomt van een terrein met waterpartij, een gezellige picknickplek of voldoende parkeerplekken voor iedereen. 

Hoveniersbedrijf Hol creëert écht onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Zo kunt u deze gemakkelijk zelf onderhouden. Heeft u toch onvoldoende tijd, dan kunnen wij ook het onderhoud voor u doen. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Laat ons uw multifunctionele bedrijfstuin aanleggen en ontwerpen. Wij zijn uw complete hoveniersbedrijf.

We horen graag over uw ideeën en wensen!

Hoveniersbedrijf Tiel - Tekst

Uw (bedrijfs)tuin onderhouden

Hoe je het ook wendt of keert, iedere tuin heeft onderhoud nodig. Denk aan onkruid verwijderen, bladeren opruimen, groene aanslag verwijderen of gladheidsbestrijding.

Dit onderhoud besteedt u wellicht liever uit. Zeker als bedrijf of instelling met een groot terrein. Onze hoveniers nemen dit onderhoud graag voor u uit handen.

In overleg met u stellen we een jaarlijks onderhoudsplan op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens voeren wij dit plan uit volgens afspraak.

Wij houden uw (bedrijfs)tuin netjes en verzorgd, ieder seizoen van het jaar.

Voor professioneel onderhoud van uw tuin, zit u bij ons goed.

Laat het terrein van uw bedrijf, woningcomplex of instelling beheren

Een bedrijf, woningcomplex of instelling hebben allemaal een terrein. Dit terrein wordt gebruikt om elkaar te ontmoeten, een vervoermiddel te parkeren of wellicht als plek om te ontspannen. 

Uw terrein dient eigenlijk van alle markten thuis te zijn en daarbij goed onderhouden te worden. Heeft u hier geen tijd voor? Onze hoveniers in Tiel kunnen het terreinbeheer dan van u overnemen.

In overleg met u maken we een jaarlijks onderhoudsplan. Hierbij houden we rekening met uw wensen, eisen en de noodzakelijke seizoensgebonden werkzaamheden. Het plan wordt volgens budget en planning uitgevoerd.

Wij zijn specialist in terreinbeheer en mogen al vele terreinen in de omgeving beheren.

Hoveniersbedrijf Tiel - Project

Openbaar groenonderhoud

Voor diverse gemeenten in de regio Tiel voeren wij het openbaar groenonderhoud uit.

Kan de plantsoendienst het werk even niet aan? Dan verzorgen wij graag het onderhoud van bermen en bomen binnen de gemeente. We hebben hiervoor alle kennis, machines en voertuigen in huis.

Daarnaast staan wij in de winter ook paraat om gladheid te bestrijden met onze strooiers. Zo kunnen wij u ieder seizoen van dienst zijn. 

Kan uw plantsoendienst in de omgeving Tiel ook ondersteuning gebruiken? Hoveniersbedrijf Hol helpt u graag!

Kennismaken hoveniersbedrijf Tiel?

Graag komen we bij u langs voor een adviesgesprek. Hol is uw hoveniersbedrijf in Tiel.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Veelgestelde vragen

Voor wie gaan jullie als hovenier aan de slag?

Wij zijn zowel actief op de zakelijke als particuliere markt. Waarbij onze focus ligt op bedrijfstuinen, schoolpleinen, winkelstraten, tuinen van VvE’s etc. Voor grote particuliere tuinen zijn wij ook in te schakelen.

Welke hoveniersdiensten bieden jullie aan?

Kort samengevat zijn dit onze diensten:

  • Tuinontwerp en -aanleg
  • Groenonderhoud voor tuinen
  • Openbaar groenonderhoud
  • Terreinbeheer

Wij zorgen dat uw tuin en terrein het gehele jaar er verzorgd bijligt. Daarnaast helpen we gemeentes met het onderhouden van openbaar groen. Waarbij we ook zijn in te schakelen voor boom- en bermonderhoud en gladheidsbestrijding.

Heeft u een specifieke opdracht betreft groen? Contact ons gerust, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Hoe gaan jullie te werk?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Dan horen wij graag over uw wensen en de opdracht. Zodra we contact hebben gehad, komen we graag langs op locatie. We observeren de situatie zodat we waardevol advies kunnen geven en de opdracht verder kunnen afstemmen.

Na akkoord op het plan en de offerte zullen we een startdatum met elkaar inplannen. Op de dag van uitvoer gaan onze hoveniers volgens plan te werk, conform VCA.

Wij zijn al jaren uw specialist in groen. Zo wordt de opdracht nauwkeurig en naar wens opgeleverd. We denken tijdens het gehele proces met u mee en zorgen voor duidelijke communicatie.

Hoe ziet groenonderhoud eruit bij Hoveniersbedrijf Hol?

We starten met een afspraak op locatie. Zodat we uw tuin / terrein kunnen bekijken. Welke beplanting heeft u? En welke uitdagingen op het gebied van groenonderhoud zijn er?

Vervolgens maken we een onderhoudsplan op maat, met alle gewenste werkzaamheden. We houden hierbij rekening met de wisselende seizoenen. Zodat het groen passend wordt onderhouden. Als het plan concreet is, gaan wij aan de slag.

We voeren de werkzaamheden volgens planning uit.