Header - Hoveniersbedrijf Leerdam

Hol:

Hovenier Leerdam

Bent u op zoek naar een hovenier in Leerdam? Dan bent u bij ons hoveniersbedrijf in Leerdam aan het juiste adres.

Bekijk welke diensten wij aanbieden.

Het aanleggen van een bedrijfstuin

De eerste positieve indruk, die u kunt achterlaten bij uw klant, is een mooie strakke onderhouden bedrijfstuin. Een tuin die mooi is aangelegd geeft uw bedrijf de uitstraling die het nodig heeft.

Niet alleen voor uw klanten, maar ook voor uw personeel levert een bedrijfstuin voordelen op. Het werkplezier van uw personeel wordt verhoogd met een bedrijfstuin. Het reduceert namelijk stress en zorgt voor ontspanning.

Of u nou een grote of kleine bedrijfstuin heeft, onze hoveniers weten er zeker raad mee. Door een goede samenwerking kunnen we een prachtige tuin opleveren. Zowel het ontwerpen van de tuin als de oplevering van de tuin zal worden uitgevoerd door onze hoveniers.

Daarnaast creëert Hoveniersbedrijf Hol onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen in Leerdam en omgeving. Hierdoor kunt u de tuin gemakkelijk zelf onderhouden. Uiteraard kunnen wij u hierin ook ontzorgen.

Onderhoud van een (bedrijfs)tuin

U kunt als bedrijf er voor kiezen om het onderhoud van de bedrijfstuin in Leerdam of omgeving volledig uit te besteden aan een deskundig hoveniersbedrijf.

Met het onderhouden van een bedrijfstuin bent u ervan verzekerd dat er geen onkruid en bladeren te vinden zijn langs de toegangswegen en parkeerplaatsen.

Ook de omgeving langs het gebouw van uw bedrijf krijgt een nette, verzorgde uitstraling. Dit onderhoud wordt uiteraard professioneel aangepakt. De werkzaamheden worden gebundeld, zodat er efficiënter gewerkt kan worden.

Tevens zullen wij een plan ontwikkelen met een duidelijke planning voor het onderhoud van uw nieuwe tuin. Dit plan zullen wij vanzelfsprekend samen met u opstellen, zodat alles naar wens is.

Wij zorgen er voor dat uw (bedrijfs)tuin er netjes en verzorgd bij staat. Ieder seizoen van het jaar!

Hoveniersbedrijf Leerdam

Beheer van uw bedrijven- of woningcomplex- of instellingenterrein

Naast uw (bedrijfs)tuin is er meestal ook nog terrein rondom uw pand. Dit terrein kan dienen als een parkeerplaats, maar ook als een ontmoetingsplaats. Het is dan ook belangrijk dat naast de tuin ook de rest van het terrein rondom uw pand een nette en mooie uitstraling heeft. Dit dient namelijk ook als een visitekaartje aan uw bezoekers.

Het terrein zal dan ook goed onderhouden moeten worden. Wanneer u zelf hiervoor geen tijd heeft, kunnen onze hoveniers in Leerdam het terreinbeheer van u overnemen.

Samen met u zullen we een onderhoudsplan opstellen. Hierin staan de gemaakte afspraken, maar worden ook uw wensen, eisen en noodzakelijke seizoensgebonden werkzaamheden opgenomen.

Al vele terreinen hebben wij als hoveniersbedrijf Leerdam in ons beheer. Met u samen kunnen wij ook voor u het juiste onderhoudsplan opstellen voor uw terrein.

Hoveniersbedrijf Leerdam: Onderhouden van openbaar groen

Niet alleen voor (bedrijfs)tuinen, maar ook voor openbaar groen bent u bij ons aan het juiste adres. Verschillende gemeentes hebben wij al kunnen voorzien van een goede groen verzorging.

Naast de plantsoenen en openbare groenstroken, onderhouden wij ook de bermen, bomen, parken groenbakken en zelf vijvers. Kortom, onze hoveniers pakken alles grondig aan. U zal volledig worden ontzorgd en onderhouden door onze hoveniers in Leerdam of omgeving.

Door bezit van de juiste werktuigen, machine en waterpartijen kunnen wij alle onderdelen ieder seizoen onderhouden. Ook zelfs voor gladheidbestrijding kunt u bij ons terecht. Met strooiers en sneeuwschuivers zorgt Hoveniersbedrijf Hol er voor dat bewoners zo min mogelijk overlast ervaren van ijzel en sneeuw.

Vragen en/of wensen bespreken?

U kunt gerust contact met ons op nemen om vragen of wensen te bespreken. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en voor ieder project hebben wij een geschikte oplossing. Wij zijn uw ervaren hovenier in Leerdam.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?

Ons dienstenpakket is heel breed. Zo leggen wij tuinen aan en kunnen we deze ook periodiek voor u onderhouden. Maar denk ook aan het beheren van volledige terreinen, zodat deze er altijd verzorgd bijliggen.

Daarnaast werken wij voor gemeentes. We helpen met het onderhouden van openbaar groen. Wat ook inhoud dat we in te schakelen zijn voor boomonderhoud, bermonderhoud en gladheidsbestrijding.

We kunnen u op alle vlakken helpen betreft aanleg en onderhoud van groen. Bespreek gerust uw wensen, uw hovenier in Leerdam gaat geen uitdaging uit de weg.

Voor wie gaan jullie aan de slag?

U kunt ons als bedrijf, organisatie en gemeente inschakelen. Maar wij gaan als hovenier graag ook aan de slag voor grote particuliere tuinen in de regio Leerdam.

Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van het werk dat wij uitvoeren.

Hoe gaan jullie te werk?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen. Vervolgens komen we langs op locatie om de situatie goed in te schatten.

We geven u eerlijk advies over de wensen. Nadat we samen het plan hebben besproken en uw akkoord, plannen we het werk in. Dit doen we wanneer het u uitkomt. Op de dag van uitvoer gaan we nauwkeurig en veilig aan de slag conform VCA.

We zijn een specialist in groen. Door jarenlange ervaring als hovenier kunnen we uw project soepel en naar wens opleveren in Leerdam of omgeving.

We denken mee in alle facetten, of het nu gaat om aanleg van een tuin of het onderhouden van groen. Door goede communicatie zorgen we dat het gewenste resultaat wordt bereikt en behouden. We kunnen snel schakelen en zijn indien nodig snel ter plaatse.

Wat kost de aanleg van een tuin?

Dit hangt geheel af van de grootte en uw wensen betreft indeling en groen. Deel uw wensen dan voorzien wij u graag van een richtprijs.

We zullen vervolgens een 3D-tekening maken voor de ultieme beleving. Zo ziet u een realistisch beeld van uw toekomstige tuin en weet u zeker dat het eindresultaat bevalt.

Neem contact op om een offerte te ontvangen!