Hovenier Gorinchem - Header

Hol:

Hovenier Gorinchem

Wilt u een bedrijfstuin aanleggen of onderhouden? Of bent u op zoek naar een partner voor het onderhoud van openbaar groen? Dan is ons hoveniersbedrijf in Gorinchem dé passende oplossing.

Bekijk welke diensten wij aanbieden.

Hoveniersbedrijf Gorinchem: Aanleg bedrijfstuin

Zorg ervoor dat bezoekers een positieve eerste indruk krijgen van uw bedrijfspand! Hoveniersbedrijf Hol weet exact hoe u de ruimte om uw pand het beste indeelt. Hierdoor zal de ruimte een prachtige uitstraling krijgen en ook nog eens nuttig worden gebruikt.

Een mooie en sfeervolle bedrijfstuin heeft niet alleen een positief effect op bezoekers. Ook uw medewerkers kunnen in de mooie tuin even lekker ontspannen. Met ons als partner weet u dat er rekening wordt gehouden met alle aspecten:

  • Uitstraling
  • Functionaliteit
  • Ontspanning

Al onze medewerkers hebben kennis van het vak. Door een goede samenwerking zorgen we ervoor dat elke tuin, van klein tot groot, een prachtig resultaat oplevert. Wij nemen alle wensen van de klant mee en ontzorgen hen helemaal. Van ontwerp tot oplevering.

Omdat de door ons ontworpen bedrijfstuinen onderhoudsarm zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over het urenlang in de tuin werken. Op deze manier zal uw nieuwe tuin er het hele jaar door mooi bij liggen.

Het groenonderhoud van uw (bedrijfs)tuin

Iedere tuin vraagt om onderhoud. Zou u dit graag uit handen willen geven? Onze hoveniers voeren graag het onderhoud van uw tuin uit.

Wij begrijpen dat u als bedrijf wilt doen waar u goed in bent. Daarom gaan wij graag voor u aan de slag. Wij ontzorgen u geheel.

Samen met u komen we tot een onderhoudsplan. Dit plan wordt uitgevoerd volgens afspraak. Wij snappen namelijk dat het fijn is om niet voor verrassingen komen te staan!

Onze medewerkers zorgen er met goed groenonderhoud voor dat uw tuin er altijd netjes uitziet. Voor een hoveniersbedrijf in Gorinchem bent u bij ons aan het juiste adres.

Hovenier Gorinchem - Project

Het beheren van uw bedrijven- of woningcomplex- of instellingenterrein

Naast de tuin, levert het gehele terrein rondom uw pand een visitekaartje af aan bezoekers. Het is fijn wanneer het een mooie en prettige uitstraling heeft. Maar niet alleen dat. Een terrein heeft verschillende functies en deze horen duidelijk te zijn voor bezoekers.

Om deze wensen allemaal te realiseren, dient het terrein goed onderhouden te worden. Hoveniersbedrijf Hol begrijpt dat dit ontzettend veel werk is en dat u het uit handen wilt geven.

Hiervoor maken we samen met u een onderhoudsplan. Hierin maken we duidelijke afspraken. Wij zorgen ervoor dat deze afspraken realistisch zijn en dat deze zoals besproken worden uitgevoerd.

Wij hebben al verschillende terreinen beheert. Wij ontzorgen u ook graag.

Het onderhouden van openbaar groen in regio Gorinchem

Naast het onderhouden van (bedrijfs)tuinen en terreinen ontzorgen wij ook graag gemeenten. Zo zorgen wij voor bermonderhoud, gladheidsbestrijding en boomonderhoud.

Kan de plantsoendienst het even niet meer aan? Geen paniek, wij hebben alle kennis, machines en andere materialen in huis om u te helpen. Het groen in de gemeente zal mooi en goed onderhouden worden.

Ook bij sneeuwval of ijzel helpen wij de wegen graag begaanbaar te houden in gemeenten rondom Gorinchem. Hoveniersbedrijf Hol beschikt over strooiers en sneeuwschuivers om de gemeente geheel winterproof te maken.

Wij onderhouden het openbare groen graag voor de gemeenten rondom Gorinchem! Daarnaast zijn wij ook actief in regio Culemborg, Geldermalsen, Tiel, Leerdam en Nieuwegein.

Hovenier Gorinchem: Mogelijkheden bespreken?

Bel ons gerust om uw wensen en ideeën te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij zijn uw betrouwbare hovenier in Gorinchem.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?

Onze diensten zijn heel divers. Zo zijn wij in te schakelen voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Vervolgens kunnen we deze ook voor u onderhouden. Terreinbeheer is ook een dienst die wij aanbieden, zodat deze er altijd verzorgd bijligt.

Als gemeente kunt u ons inschakelen voor openbaar groenonderhoud. Wat ook inhoud dat we in te schakelen zijn voor boomonderhoud, bermonderhoud en gladheidsbestrijding.

Eigenlijk kunnen we u helpen op alle vlakken betreft aanleg en onderhoud van groen. We horen graag over uw wensen, we gaan geen uitdaging uit de weg!

Voor welke opdrachtgevers gaan jullie aan de slag?

U kunt ons als bedrijf, organisatie en gemeente inschakelen. Maar wij gaan ook aan de slag voor grote particuliere tuinen.

Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van het werk dat wij uitvoeren.

Wat is jullie werkwijze?

Deze start op het moment dat u contact met ons opneemt. Dit kan zowel telefonisch, per mail en via het formulier op onze website. We bekijken en luisteren naar uw wensen. Vervolgens maken we een afspraak om op locatie langs te komen. Zo kunnen we de situatie goed inschatten. We voorzien u van eerlijk advies over de opdracht. Hierna zullen we de aanpak met u bespreken, na akkoord plannen we een startdatum in.

Op de dag van uitvoer gaan we nauwkeurig en veilig aan de slag conform VCA.

Door onze vele uitgevoerde projecten kunnen we uw opdracht naar wens opleveren. We denken in alle punten met u mee en voorzien u graag van tussentijds advies. Goede communicatie zorgt voor een fijne samenwerking, dit streven we daarom ook na.

Wat kost de aanleg van een tuin?

Er is natuurlijk geen vaste prijs voor de aanleg van een tuin. Dit is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte en gewenste indeling van uw tuin. Wel voorzien we u graag van een indicatie.

Bespreek met ons uw wensen en we stellen graag een offerte op.