Hoveniersbedrijf Geldermalsen - Header

Hol:

Hovenier Geldermalsen

Op zoek naar een hovenier in Geldermalsen? Voor het aanleggen of onderhouden van uw terrein of bedrijfstuin?

Een bedrijfstuin laten aanleggen

Het terrein rondom uw bedrijfspand wordt gebruikt om te parkeren en voor laden en lossen. Daarnaast is het ook het eerste wat uw bezoekers zien van uw pand, én de plek voor medewerkers om even te ontspannen.

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin in Geldermalsen houden wij hier allemaal rekening mee. Groen voor ontspanning, strakke borders en gazons als visitekaartje en functionele parkeerplekken.

Of uw terrein nu klein of groot is: onze hoveniers weten er raad mee. Van plantenbak tot waterpartij en van picknickplek tot fietsenstalling. Uw bedrijfstuin wordt hoe dan ook een plaatje.

Maakt u zich zorgen over het onderhoud?

Niet nodig! Hoveniersbedrijf Hol in Geldermalsen creëert écht onderhoudsvriendelijke bedrijfstuinen. Uw terrein blijft er zonder veel onderhoud mooi uitzien in alle seizoenen.

Uw (bedrijfs)tuin laten onderhouden

Iedere tuin vraagt om onderhoud. Denk aan onkruid wieden, bladeren opruimen, groene aanslag verwijderen of gladheidsbestrijding.

Dat onderhoud besteedt u liever uit.

Zeker als bedrijf of instelling of als u een grote tuin heeft. Onze hoveniers nemen dit onderhoud graag uit handen.

In overleg met u stellen we een jaarlijks onderhoudsplan op. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Vervolgens voeren wij dit plan uit volgens afspraak.

Wij houden uw (bedrijfs)tuin netjes en verzorgd. In ieder seizoen van het jaar.

Hoveniersbedrijf Geldermalsen - Tekst

Het terrein van uw bedrijf, woningcomplex of instelling laten beheren

Rondom uw bedrijf, woningcomplex of instelling heeft u een terrein. Dit wordt gebruikt om te parkeren, elkaar te ontmoeten, even te ontspannen of…..

Uw terrein moet eigenlijk van alle markten thuis zijn. Een plek waar mensen graag komen en die een visitekaartje achterlaat bij bezoekers. Ook een plek die praktisch is en waar mensen makkelijk kunnen parkeren of hun fiets kunnen stallen.

Goed onderhoud is daarbij onmisbaar.

Waarschijnlijk heeft u daar de tijd niet voor. Onze hoveniers kunnen het terreinbeheer dan van u overnemen.

In overleg met u maken we een jaarlijks onderhoudsplan. Wij houden rekening met uw wensen, eisen en de noodzakelijke seizoensgebonden werkzaamheden. Vervolgens voeren wij het plan uit volgens budget en planning.

Openbaar groenonderhoud voor de gemeente

Voor diverse gemeenten in de regio Geldermalsen voeren wij het openbaar groenonderhoud uit.

Kan de plantsoendienst het werk even niet aan? Dan verzorgen wij  het onderhoud van bermen, bomen en planten binnen de gemeente. We hebben hiervoor alle kennis, machines en voertuigen in huis.

Daarnaast staan wij met onze strooiers en sneeuwschuivers paraat om gladheid te bestrijden in de winter. 

Hoveniersbedrijf Geldermalsen - Project

Hoveniersbedrijf in Geldermalsen: Al 30 jaar specialist in groen

Het familiebedrijf Hol is al dertig jaar een begrip in de regio. Wij zijn gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Wij werken hier met al onze medewerkers en het hele gezin aan groen. Wij ontwerpen (bedrijfs)terreinen en tuinen, leggen deze aan en onderhouden ze. Wij staan bekend om onze onderhoudsvriendelijke terreinen, nuchtere houding en eerlijke adviezen.

We hebben alle kleine en grotere machines in eigen beheer. U heeft dus alleen met onze mensen en onze planning te maken. Wij zijn uw hovenier in Geldermalsen.

Kennismaken?

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. 

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Veelgestelde vragen

Welke hovenierswerkzaamheden voeren jullie uit?

Onze diensten gaan van tuinaanleg tot periodiek onderhoud van zowel tuinen als terreinen. We zorgen dat buitenom alles er verzorgd bijligt.

Een andere tak die wij uitvoeren is openbaar groenonderhoud voor gemeentes. Hieronder valt ook boomonderhoud, bermonderhoud en gladheidsbestrijding.

Hoveniersbedrijf Hol is voor allerlei werkzaamheden in te schakelen betreft aanleg en onderhoud van groen. Heeft u een specifieke wens? Leg hem gerust aan ons voor, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Waar bestaan jullie klanten uit?

We hebben een divers klantenbestand. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor bedrijfstuinen, schoolpleinen, winkelstraten of tuinen van VvE’s. Voor grote particuliere tuinen zijn wij ook actief.

Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van het werk dat wij uitvoeren.

Wat is jullie algemene werkwijze?

Stap 1: Contactopname over de opdracht

Neem telefonisch, via de mail of via het formulier op de website contact met ons op. Deel uw opdracht en wensen. Wij horen hier graag over!

Stap 2: Afspraak op locatie

We maken graag een afspraak om bij u langs te komen. Zo kunnen we de tuin of het terrein bekijken en een plan samenstellen voor de aanleg of het onderhoud

Stap 3: Opdracht afstemmen

We geven u eerlijk advies over de wensen. We zullen de opdracht bespreken en de offerte samenstellen.

Stap 4: Plannen van uitvoer

Nadat uw akkoord heeft gegeven op de offerte plannen we een datum in om de werkzaamheden uit te voeren.

Stap 5: Hoveniersbedrijf Hol in actie

Op de dag van uitvoer gaan onze hoveniers vakkundig en veilig aan de slag, conform VCA.

We zijn een specialist in groen. Door jarenlange ervaring kunnen we uw opdracht soepel en naar wens opleveren. We denken mee op alle vlakken. Door goede communicatie zorgen we dat het gewenste resultaat wordt bereikt en behouden.

Hoe werkt groenonderhoud?

We komen graag bij u langs om uw tuin of terrein te bekijken. Wat voor beplanting heeft u? Welke uitdagingen op het gebied van groenonderhoud zijn er?

Daarna maken we graag een onderhoudsplan, met alle gewenste werkzaamheden passend bij elk seizoen. Als het plan concreet is, gaan wij aan de slag.

Volgens planning zullen wij de werkzaamheden uitvoeren.