Hovenier Culemborg - Header

Hol:

Hovenier Culemborg

Aan het rondkijken voor een hovenier in Culemborg? Die u kunt vertrouwen en zijn afspraken nakomt? Dan zijn wij hét familiebedrijf dat u zoekt.

Bekijk welke diensten wij aanbieden.

Hoveniersbedrijf: Bedrijfstuin aanleg

Uw medewerkers meer ontspanning bieden? Een bedrijfstuin aanleggen is dan een ideale oplossing! Het zorgt voor meer creativiteit en minder stress.

Onze hoveniers hebben de kennis in huis om een fraaie bedrijfstuin aan te leggen.

De aanleg van een mooie bedrijfstuin heeft niet alleen voordelen voor uw medewerkers. Ook de uitstraling van uw pand wordt veel fraaier met een bedrijfstuin. U geeft al een visitekaartje weg aan bezoekers voor ze binnen zijn geweest.

Ook voor voorbijgangers zal uw hele bedrijfspand meer opvallen. En u weet natuurlijk nooit of hier misschien potentiële klanten tussen zitten!

Wij begrijpen het belang van weinig onderhoud aan uw bedrijfstuin. Wij houden hier rekening mee door een onderhoudsarme tuin aan te leggen.

Het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin?

Na de aanleg van uw (bedrijfs)tuin dient deze onderhouden te worden. Wilt of heeft u een grote tuin? Dan snappen wij dat u niet de tijd en moeite heeft om deze te onderhouden.

Wij stellen een helder plan op en maken een duidelijke planning voor het onderhoud van uw nieuwe tuin. Dit doen wij uiteraard in overleg met u. Wij zorgen ervoor dat het onkruid en bladeren verwijderd worden. En dat uw tuin er het hele jaar fraai uitziet. Het plan dat we samen maken, voeren we naar afspraak uit.

Naast Culemborg zijn wij ook actief in regio Gorinchem, Geldermalsen, Tiel, Leerdam en Nieuwegein.

Hoveniersbedrijf Culemborg - Tekst

Het beheer van het terrein van uw woningcomplex, instelling of bedrijf

Terreinen rondom woningcomplexen, instellingen of bedrijven worden gebruikt voor diverse doeleinden. Hoveniersbedrijf Hol helpt u graag dit terrein zo praktisch en fraai mogelijk in te delen, en te beheren. Naast de tuin geeft dit namelijk ook een visitekaartje af aan bezoekers en voorbijgangers.

Ook in het beheer van verschillende soorten terreinen hebben wij onze kracht liggen. Goed onderhoud is het sleutelwoord. Voor goed onderhoud is een doordachte planning nodig. Onze hoveniers hebben de kennis en ervaring om deze op te zetten en natuurlijk ook uit te voeren volgens afspraak.

Wij ontzorgen u geheel met het beheer van uw terrein(en)!

Het onderhoud van openbaar groen in regio Culemborg

Ook voor het onderhoud van openbaar groen bent u bij ons hoveniersbedrijf aan het goede adres. Voor verschillende gemeente voeren wij de verzorging van het groen uit.

Hierbij pakken onze hoveniers niet alleen de plantsoenen en openbare groenstroken aan. Het gaat veel verder dan dat. Zo zorgen wij voor de bermen, bomen, groenbakken en parken. Zelfs vijvers, sloten en waterpartijen worden door onze hoveniers onderhouden.

Wanneer het groen in de winter minder onderhoud nodig heeft, zorgen wij ervoor dat de wegen goed begaanbaar blijven. Ook voor gladheidbestrijding kunt u bij ons terecht. Met onze strooiers en sneeuwschuivers zorgen wij ervoor dat bewoners zo min mogelijk overlast van ijzel en sneeuw ervaren.

Vragen of wensen?

U kunt ons gerust bellen voor vragen of om alle mogelijkheden te bespreken. Ons familiebedrijf gaat geen uitdaging uit de weg! Wij zijn uw ervaren hovenier in Culemborg.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Veelgestelde vragen

Welke diensten bieden jullie aan?

Ons dienstenpakket is heel breed. Zo leggen wij tuinen aan en kunnen we deze ook periodiek voor u onderhouden. Maar denk ook aan het beheren van volledige terreinen, zodat deze er altijd verzorgd bijligt.

Daarnaast werken wij voor gemeentes. We helpen met het onderhouden van openbaar groen. Wat ook inhoud dat we in te schakelen zijn voor boomonderhoud, bermonderhoud en gladheidsbestrijding.

We kunnen u op alle vlakken helpen betreft aanleg en onderhoud van groen. Bespreek gerust uw wensen, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Voor wie gaan jullie aan de slag?

U kunt ons als bedrijf, organisatie en gemeente inschakelen. Maar wij gaan ook aan de slag voor grote particuliere tuinen.

Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van het werk dat wij uitvoeren

Hoe gaan jullie te werk?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw wensen. Vervolgens komen we langs op locatie om de situatie goed in te schatten. We geven u eerlijk advies over de wensen. Nadat we samen het plan hebben besproken en uw akkoord, plannen we het werk in. Dit doen we wanneer het u uitkomt. Op de dag van uitvoer gaan we nauwkeurig en veilig aan de slag conform VCA.

We zijn een specialist in groen. Door jarenlange ervaring kunnen we uw project soepel en naar wens opleveren. We denken mee in alle facetten, of het nu gaat om aanleg van een tuin of het onderhouden van groen. Door goede communicatie zorgen we dat het gewenste resultaat wordt bereikt en behouden. We kunnen snel schakelen en zijn indien nodig snel ter plaatse.

Wat kost de aanleg van een tuin?

Dit hangt geheel af van de grootte en uw wensen betreft indeling en groen. Deel uw wensen dan voorzien wij u graag van een richtprijs.

We zullen vervolgens een 3D-tekening maken voor de ultieme beleving. Zo ziet u een realistisch beeld van uw toekomstige tuin en weet u zeker dat het eindresultaat bevalt.

Neem contact op om een offerte te ontvangen!