Onderhoud-prive-tuin-Culemborg1

Project

Onderhoud privétuin

Klant
Particulier
Locatie
Culemborg

Het hele jaar door uw hovenier

Hoveniersbedrijf Hol staat het hele jaar door voor u klaar. Onderstaand volgt een beknopte uitleg van onze werkzaamheden per seizoen.

Lente: de grote voorjaarsschoonmaak
Wij snappen dat uw tuin er tot in de puntjes perfect uit dient te zien. Daarom verzorgen onze hoveniers de zogenaamde ‘voorjaarsschoonmaak’ in de tuin. Deze bestaat uit het snoeien van hagen en struiken zodat deze weer mooi van vorm zijn zonder uitstekende delen.

Ook zorgen wij ervoor dat de bestrating in de tuin mos- en aanslagvrij wordt gemaakt. Daarbij heeft de tuin het zwaar te verduren gehad in de winter. Onze hoveniers bemesten en zaaien het gras bij. Als laatst checken wij of er dode (vijver)planten aanwezig zijn, deze vervangen we.

Zomer: maaien, wieden en snoeien
De gehele zomer lang zorgen onze hoveniers ervoor dat de tuin er tiptop uitziet. Wij zorgen ervoor dat de bestrating, borders en het gazon onkruidvrij blijft. Ook snoeien wij hierbij de beplanting.

Daarbij heeft gazon in de zomer wat meer aandacht nodig. Onze hoveniers besproeien, bemesten en maaien het gras. Ook houden we de vijver bij, hier verwijderen we algen en kroos.

Onderhoud-prive-tuin-Culemborg8

Herfst: winterklaar maken van de tuin
Zoals iedereen weet komen tuinen in de herfst altijd vol met bladeren te liggen. Onze hoveniers zorgen er in de herfst voor dat de tuin geheel bladvrij wordt gemaakt. Daarbij verwijderen we dorre planten en onkruid.

Om de tuin klaar te maken voor de winter voorzien we het gazon, de borders en de beplanting van een grote onderhoudsbeurt. Ook de vijver verdient wat aandacht om winterklaar gemaakt te worden.

Winter: een mooie groene start
In de winter snoeien wij de beplanting in de tuin. Ook planten we bollen en zaaien we kale plekken in. Als laatste verwijderen we de laatste dorre bladeren.

Ook graag het onderhoud van uw tuin laten uitvoeren door vakkundige hoveniers, in de omgeving van Culemborg? Neem gerust contact op!

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95