Project - Aanleg beregeningsinstallatie

Project

Beregening aangesloten

Klant
Particulier
Locatie
Culemborg

Groenonderhoud: Ons schema

Tuinberegening laten aanleggen? Dan bent u bij deze groenspecialist aan het juiste adres. Graag ontzorgen wij u van A tot Z.

Bij Hoveniersbedrijf Hol hebben we ook vaste werkzaamheden betreft groenonderhoud. Deze verschillen per seizoen en zien er als volgt uit:

Lente
In de lente komt onder andere het snoeien van de hagen en struiken aan de beurt. Daarnaast gaan we aan de slag met het mos- en aanslagvrij maken van de straat. Zo ziet het aanzicht van uw tuin en terrein er weer verzorgd uit.

Verder zullen we het gras en de grond bemesten en bijzaaien. Zo kan het in deze vruchtbare tijd weer goed groeien. We kijken ook naar de status van de (vijver)planten. Als deze dood zijn vervangen we ze door gezonde planten.

Zomer
In de zomermaanden gaan we aan de slag met het onkruidvrij houden van de straat, borders en de gazons. We nemen hiernaast ook het snoeien, de beplanting en het grasmaaien op ons. Verder zal er besproeiing en bemesting plaatsvinden. Indien er een vijver aanwezig is, worden er eventueel algen en kroos verwijdert.

Herfst
In de herfst gaan de bladeren weer vallen. Wij houden uw tuin en terrein hier in deze periode vrij van. We verwijderen daarnaast de dorre planten en het eventuele onkruid.

Uw gazon, borders en beplanting krijgen in deze maanden een grote onderhoudsbeurt. Zo blijft uw tuin gezond. Indien van toepassing zullen we de aanwezige vijvers winterklaar maken.

Winter
In de winter gaan we aan de slag met het snoeien van de beplanting. Bollen worden geplant en kale plekken ingezaaid. Zo kan uw tuin zich in de lente mooi herstellen. Ook de laatste dorre bladeren verwijderen wij.

Project Culemborg - Onderhoud groen

Bijzonderheden

Voor onze klant in Culemborg zijn we op enkele punten afgeweken van het standaard onderhoudsplan. Wij passen deze indien nodig aan uw tuin aan en nemen uw wensen hierin mee.

Zo hebben wij:

  • Elke week het gazon gemaaid
  • Mierenprobleem opgelost
  • Aanpassingen aan de tuin uitsluitend in overleg gedaan
Neem contact op
of bel 0345 56 92 95