Gazon-herstellen-Geldermalsen1

Project

Gazon herstellen

Klant
Particulier
Locatie
Geldermalsen

Groenonderhoud: het hele jaar door

Bij Hoveniersbedrijf Hol hebben we standaard werkzaamheden betreft groenonderhoud. Echter, deze zijn wel anders per seizoen. Hieronder volgt een korte uitleg welke werkzaamheden wij in welk seizoen uitvoeren voor u.

Lente
In de lente komt onder andere het snoeien van de hagen en struiken aan de beurt. Daarnaast gaan we aan de slag met het mos- en aanslagvrij maken van de straat. Zo ziet het aanzicht van uw tuin en terrein er weer verzorgd uit.

Ook zullen we het gras en de grond bemesten en bijzaaien. Zo kan het in deze vruchtbare tijd weer goed groeien. We kijken tevens naar de status van de (vijver)planten. Als deze dood zijn vervangen we ze door gezonde planten.

Zomer
In de zomer zullen we ons bezig houden met het onkruidvrij houden van de straat, borders en de gazons. We nemen daarnaast ook het snoeien, de beplanting en het grasmaaien op onze rekening. Verder zal er besproeiing en bemesting plaatsvinden. Heeft u ook een vijver? Dan zullen wij netjes het alg en kroos verwijderen.

Herfst
Gedurende de herfst vallen er blaadjes van allerlei soorten groen. Wij zullen deze voor u opruimen om de verzorgde uitstraling te behouden. Daarnaast verwijderen we de dorre planten en het eventuele onkruid.

Uw gazon, borders en beplanting krijgen in deze maanden een grote onderhoudsbeurt. Zo blijft uw tuin gezond. Indien van toepassing zullen we de aanwezige vijvers winterklaar maken.

Winter
In de winter gaan we aan de slag met het snoeien van de beplanting. Bollen worden geplant en kale plekken ingezaaid. Zo kan uw tuin zich in de lente mooi herstellen. Ook de laatste dorre bladeren verwijderen wij.

Gazon-herstellen-Geldermalsen8
Neem contact op
of bel 0345 56 92 95