Stofberegeningsinstallatie-Culemborg1

Project

Metaal besproeien

Klant
Zakelijk
Locatie
Culemborg

Onderdelen terreinbeheer

Naast het plaatsen van stofberegeningsinstallaties, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen op het gebied van beregening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het laten aanleggen van een beregening in uw tuin.

Per seizoen hebben wij bovendien een aantal taken die wij voor u kunnen uitvoeren. Hiermee blijft het aanzicht van uw terrein het hele jaar door verzorgd.

Voorjaar
In het voorjaar snoeien we de beplanting en houden we het terrein mos- en aanslagvrij. Daarnaast verwijderen we ook het eerste onkruid. Zo blijft uw terrein verzorgd in de lentemaanden.

Zomer
In de zomermaanden houden we de bestrating, borders en gazons vrij van onkruid. Waar nodig snoeien we de planten en de bomen. Ook maaien we het gazon voor u.

Najaar
In de herfst gaan de bladeren weer vallen. Daarom zorgen we er tijdens deze maanden voor dat uw terrein bladvrij blijft. Het gazon, de borders en beplanting ondergaan een grote onderhoudsbeurt. Zo zijn ze klaar voor de winter. Ook verwijderen we dorre planten en het onkruid.

Winter
Bij vorst gaan we aan de slag met gladheidsbestrijding. Zo blijft uw terrein altijd veilig bereikbaar. Daarnaast snoeien we de beplanting en worden bollen geplant en kale plekken ingezaaid. Zo kan alles tijdens de lente weer mooi opbloeien.

We passen de werkzaamheden aan uw wensen en terrein aan. Ook ontzorgen wij u volledig, zodat u geen omkijken heeft naar de werkzaamheden.

Stofberegeningsinstallatie-Culemborg8

Uw specialist in groen

Interesse in terreinbeheer door Hoveniersbedrijf Hol? Of andere hovenierswerkzaamheden?

Neem onderstaand gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag met uw tuin of terrein in Leerdam, of de omgeving zoals Culemborg etc. Hoveniersbedrijf Hol zorgt het gehele jaar voor een verzorgde uitstraling zonder omkijken.

Neem contact op
of bel 0345 56 92 95