Bedrijfstuinen aanleggen
Header - Aanleg bedrijfstuin

Van ontwerp tot aanleg en onderhoud

Bedrijfstuin

Hoveniersbedrijf Hol hoort graag over uw ideeën. Of u nu kiest voor een aantal plantenbakken of een hele groene tuin: Wij zijn uw groenspecialist.

Lees meer over:

Een tuinontwerp dat past bij uw bedrijf

Heeft u interesse in een bedrijfstuin?

Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs. Onze hoveniers bekijken uw terrein en bespreken uw wensen.

Parkeren is uiteraard belangrijk, maar wellicht wilt u een mooie waterpartij als eyecatcher. Of een grasveld met picknickplekken voor lunchpauzes en vergaderingen.

Ook op kleinere terreinen is groen toevoegen altijd mogelijk. Bijvoorbeeld rondom parkeerplaatsen, langs uw gebouw of met behulp van plantenbakken.

Wat uw wensen en budget ook zijn: wij denken graag met u mee. Wij geven eerlijk advies en ontwerpen enkel onderhoudsvriendelijke tuinen.

Dat laatste is belangrijk.

Een bedrijfstuin moet mooi blijven zonder dat u veel geld kwijt bent aan onderhoud. Daar kiezen wij de planten en materialen op uit. Zo kunnen wij ook een tuinberegening voor u aanleggen.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95
Aanleg Bedrijfstuin

Tuinaanleg: van parkeren tot pauzeren

Tuinaanleg: van parkeren tot pauzeren

Een bedrijfstuin is veelzijdig. Het is het visitekaartje van een bedrijf, de plek voor een brainstorm in de buitenlucht of waar verkochte producten worden ingeladen.

Wat uw doel ook is: onze specialisten kunnen uw volledige bedrijfstuin aanleggen.

We hebben alle kleine en grotere machines in eigen beheer. U heeft dus alleen met onze mensen en onze planning te maken.

Wel zo prettig!

Zeker als u een tuin met spoed wilt aanleggen. Wij zijn flexibel in onze planning en kunnen snel schakelen.

Wat wij zoal aanleggen in een bedrijfstuin? Denk aan:

  • Parkeervakken, borders en fietsenstallingen;
  • Beplanting, bomen en grasvelden;
  • Waterpartijen, vlonders en vijvers;
  • Paadjes, bestrating en pleinen;
  • Verlichting, bankjes en schuttingen.
Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95
bedrijfstuin-project-rps

Een realistisch onderhoudsplan voor uw bedrijfstuin

Onkruid, metershoog gras of overhangende takken: daar zit u niet op te wachten.

Wij ontwerpen de tuin onderhoudsvriendelijk. Onderhoud blijft echter in zekere mate noodzakelijk.

Daarom stellen wij graag een beheersplan tuinonderhoud met u op. Daarin leggen we we per seizoen vast welk onderhoud u wenst en wat noodzakelijk is.

Daarbij zijn we realistisch en maken we geen onnodige kosten.

Onze hoveniers halen op gezette tijden het onkruid weg, snoeien uw beplanting en houden uw bedrijfstuin strak en schoon.

Zo heeft u geen omkijken meer naar de tuin en kunt u blijven genieten van het groene visitekaartje van uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Al 30 jaar specialist in groen

Het familiebedrijf Hol is al dertig jaar een bekende naam in de regio. Wij zijn gevestigd in Meteren, centraal gelegen tussen de provincies Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. We zijn onder andere actief in de regio Meteren, Geldermalsen, Gorinchem, Nieuwegein, Tiel, Leerdam en Culemborg.

Wij werken hier met al onze medewerkers en het hele gezin aan groen, als hoveniers en kwekers. Onze liefde voor tuinen delen we graag met onze klanten.

Dankzij onze nuchtere houding weten wij bedrijfstuinen te realiseren, die echt werken. Ook op de lange termijn.

Geen onmogelijke ontwerpen of onhaalbare exotische planten.

Nee, wij geven u een mooie, onderhoudsvriendelijke tuin. Een bedrijfstuin die bij uw organisatie past én toekomstbestendig is.

Meer weten?

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem vrijblijvend contact op
of bel 0345 56 92 95

Veelgestelde vragen

Waarom is een goed onderhouden bedrijfstuin belangrijk?

Een goed onderhouden bedrijfstuin kan bijdragen aan een positieve uitstraling van je bedrijf. Het creëert een aantrekkelijke en gastvrije omgeving voor klanten, medewerkers en bezoekers. Daarnaast kan een groene omgeving de productiviteit en het welzijn van medewerkers bevorderen.

Wat zijn de voordelen van een professioneel hoveniersbedrijf voor bedrijfstuin onderhoud?

Het inhuren van een professioneel hoveniersbedrijf voor bedrijfstuin onderhoud biedt verschillende voordelen. Ze hebben de expertise, ervaring en benodigde apparatuur om de tuin efficiënt en deskundig te onderhouden. Ze kunnen ook advies geven over het ontwerp en de optimalisatie van de bedrijfstuin.

Kan een bedrijfstuin duurzaam worden ontworpen?

Ja, een bedrijfstuin kan duurzaam worden ontworpen met aandacht voor milieuvriendelijke aspecten. Dit kan onder andere het gebruik van inheemse planten, waterbesparende irrigatiesystemen, recycling van tuinafval en het minimaliseren van het gebruik van bestrijdingsmiddelen omvatten. Een hoveniersbedrijf kan je adviseren over duurzame opties voor jouw bedrijfstuin.

Wat zijn de kosten van het aanleggen en onderhouden van een bedrijfstuin?

De kosten van het aanleggen en onderhouden van een bedrijfstuin kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de omvang van de tuin, het ontwerp, de gewenste elementen en de frequentie van onderhoud. Het is het beste om contact op te nemen met een hoveniersbedrijf en een offerte op maat te laten maken op basis van jouw specifieke situatie. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u uitvoeren!